WIJNTRAININGEN & WIJNCURSUSSEN

Wij geloven dat horecapersoneel met wijnkennis bijdraagt aan een optimale gastbeleving. Een goede wijnkaart is bij uitstek een manier om je te onderscheiden van de rest en je eigen signatuur te versterken. Onze wijntrainingen en wijncursussen zijn speciaal ontwikkeld voor horecapersoneel. Voor zowel beginnend horecapersoneel als meer gevorderde sommeliers ben je bij grapechoice aan het juiste adres!

ONZE TRANINGEN IN HET KORT:
  • praktijkgericht
  • prettige sfeer (informeel)
  • gebaseerd op meest recente informatie en inzichten op het gebied van wijn
  • toegespitst op het eigen horecaconcept
  • op locatie

Hieronder vind je een overzicht van de wijntrainingen en wijncursussen. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg een geheel eigen programma samen te stellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

getulio-moraes-vbdJ0C2Z3wc-unsplash

OVERZICHT CURSUSAANBOD

Basiscursus wijn

Basiscursus Wijn

De cursus bestaat uit twee avonden waarbij je op een informele manier uitleg krijgt over de belangrijkste aspecten van wijn. Leerzaam en gezellig!

Wijntraining Horecapersoneel

Wijntraining Horecapersoneel

Zet je in op deskundig personeel met kennis op het gebied van wijn en een optimale gastbeleving? Kies dan voor de Wijntraining Horecapersoneel!

Wijncursus Horeca (gevorderden)

Wijncursus Horeca (gevorderden)

Met de Wijncursus Horeca (gevorderden) zorg je ervoor dat het personeel over uitgebreide wijnkennis bezit. Wijnkennis van Albariño tot Zinfandel!